Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME15

Alt du bør vite om Siux Electra ST1 "Stupa" 2022!

Allt man bör veta om Siux Electra ST1 "Stupa" 2022!

Julia Gustafsson |


Siux Electra ST1 "Stupa" 2022

Siux Electra har blitt produsert utelukkende i henhold til kravene til Franco "Stupa" Stupaczuk, rangert som 8 i verden. Racketen er laget av 12K karbonfiber og har en blank og sandaktig finish over ansiktet. 

Vekten på racketen er i standardklassen mellom 355 og 375 gram. Det er også hybridformat med middels balanse - En kombinasjon som gjør padelracketen veldig allsidig!

Form: Hybrid

Ramme:Carbon BiTube

Overflate:12K karbonfiber

Overflate: Robust struktur

Profil:38 mm

Saldo: Gjennomsnitt

Vekt:355–375 gram

 

 Teknikker og materialer

Slagoverflaten er laget av 12K karbonfiber og kjernen består av 'Black EVA High Recovery'' som hjelper spilleren med å oppnå høyere kraft og hastighet i skuddene. Kjernen skal også bidra til å redusere vibrasjoner, som i kombinasjon med de to ShockOut-demperne i bunnen gjør racketen snill mot albuen. Demperne bidrar også til en mykere og mer skånsom slagfølelse.

Siden racketen er relativt stiv, fungerer den veldig bra i det offensive spillet. Samtidig drar forsvarsspillet nytte av racketens hybridform, en blanding mellom runde og slipp, da det gir en jevnt fordelt balanse for økt kontroll og en mer tilgivende sweetspot.

Rammen er laget av doble lag karbonfiber, noe som gjør racketen mer holdbar i kontakt med glass og vegger. Overflaten på Electra ST1 har en 3D-struktur, men med innslag av sandpapir – for det beste bittet i ballen.

Racketen kommer med en grunnleggende vikling som ligner på tennisracketen. Baseomslaget har en skumgummikant som følger skaftet som en spiral for et ergonomisk grep i hånden. Denne kan selvsagt fjernes og endres til en annen grunnspole, les mer om grunnspoler HER.

Hvem passer Siux Electra ST1 "Stupa" 2022 for?

Til tross for skånsom balanse og godt plasserte dempere er det en stivere racket med mye fart. I tillegg er sweetspot litt høyere da formen er en blanding mellom rund og dråpe. Denne racketen når sitt fulle potensial i hendene på en erfaren til avansert spiller som liker det varierte spillet, men som ikke er redd for å øke tempoet i kampen. 

Hvor mye koster Siux Electra ST1 "Stupa" i 2022?

Racketen koster 2995 SEK og du finner den HER