Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME15

Her finner du alt om grips & overwraps!

Här hittar du allt om grepp & överlindor!

Julia Gustafsson |

GRIP HØYRE I PADEL 

Selv om vi alle foretrekker forskjellige grep på padelracketene våre, finnes det noen grepstriks for å optimalisere spillet og forhindre skader.

Universalgrepet, et grep som kan brukes i alle sammenhenger uten å måtte bytte grep mellom slagene. Universalgrepet er et hammergrep langt nede på skaftet hvor racketens profil er rettet mot klokken 12 i hånden. Langfingeren møter tommelen og pekefingeren griper høyt som en krok over. Dette grepet passer for både nybegynnere og profesjonelle spillere. Grepet bør læres fra start, slik at spillere som ennå ikke kan teknikken ikke pådrar seg skader.

OVERLINDA

Det vil si; spolen vikler du over grunnspolen og skifter med jevne mellomrom avhengig av viltmengde og klima. Den er betydelig tynnere enn den grunnleggende opprulleren og er tilgjengelig i forskjellige varianter avhengig av håndsvette og spillerpreferanse. Har du store hender foretrekker du vanligvis et tykt grep, da kan du ha 2-3 øvre bånd – det vanligste er imidlertid å kun ha en. Det sies vanligvis at kraftige offensive spillere skal ha litt tykkere grep, men utspekulerte spillere som baserer spillet sitt på følelse bør ha litt smalere.

Nedenfor utvikler vi temaet "grep" og gir tips om noen av våre mest populære overlindor

YOUPADEL span>

YouPadel er et datterselskap av Hus86 AB, som i over 25 år har vært aktiv med innkjøp og produksjon i Kina. YouPadel er hovedsakelig kjent for sitt grep og bakkeomslag som gir et godt grep rundt racketen, men som også forhindrer skader ved å dempe støt og vibrasjoner som oppstår når man treffer ballen. < /span>

Tilgjengelig i en haug med nydelige farger og i en luftversjon – for ekstra svette hender.< / p>

TOALSON

Toalsons historie begynner i Japan for over 60 år siden, og merket er sterkt assosiert med tennis, squash og badminton, men i dag også padel. Merket streber etter å fortsette å skape innovative produkter i temaet "Ånden lever videre". For padelspillere er Toalson først og fremst kjent for sine slitesterke, klebrige og absorberende grep.

TOURNA

Kevin Niksichs far grunnla merket i 1972, og det eies nå av ham og broren hans. Tourna Grip er en unik svetteabsorberende innpakning som gir et bedre grep og mer komfort under spillet. Den blå linden er en av verdens mest solgte og har blitt spilt av legender som Andy Murray, Dominic Thiem og John Isner. Det er ikke for ingenting at det er bedre kjent som "grepet som ikke sklir".

Vil du ha flere tips om hvordan du får bedre grep eller hvilke grunnleggende spoler du kan velge mellom? Klikk her: 

GRUNDLINDOR

GRIP ENHANCER