Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME15

HER ER BULLPADELS SKO FOR 2022

HÄR ÄR BULLPADELS SKOR FÖR 2022

Julia Gustafsson |

VERTEX GRIP 22

- Juan Tellos skovalg< / sterk>

Bullpadel 2022 padel-sko ble endelig utgitt med blant andre Juan Tellos;

Vertex Grip 2022. span>

DEMPINGEN

Vertex Grip 22 er en meget stabil og komfortabel padelsko som har lagt til ekstra støtdemping i hælen, en så -kalt Outer Balance, for maksimal stabilitet og komfort. Skoen har også en termofôret EVA-innersåle – som holder føttene kjølige og komfortable. Mellomsålen er laget av phylon, som også bidrar til den beste demping.  

SULAN

Sålen gir godt grep for både innendørs og utendørs spill med sitt fiskebeinsmønster. Sålen er også utstyrt med en Rotex; En roterende skive som muliggjør raske svinger.  

MATERIALET

Stofet langs baksiden av foten har en søvnløs teknologi, et KNIT-stoff, som former seg etter foten. Den er også forsterket foran på skoen, tåområdet og siden for ekstra slitestyrke.

FLOW HYBRID 22

- Alejandra Salazars valg

 

Designet for profesjonelle eller avanserte spillere på jakt etter en lett sko som favoriserer rask reaksjon, samtidig som den garanterer stabilitet og grep.< /span>

 DEMPINGEN

Flow-hybridmodellen har en Phylon-mellomsåle som gir deg komfortabel demping mens TPU-forsterkningene stabiliserer bevegelsene dine. Denne modellen har også en hælstabilisator som fungerer hovedsakelig under raske svinger og tempoendringer.  

SULAN

Sålen har et hybridmønster og er delt på midten med et Flex Rift-system. Hybridmønster betyr at den ene siden av foten består av fiskebeinsmønster (Herringbone-såle) og den andre halvdelen består av "stopppunkter" også kalt Dots-såle. Dette gir en perfekt blanding mellom fart og grep. Flex Rift-systemet bidrar også til økt fleksibilitet. Under tærne er en roterende Rotox-plate som øker sidehastigheten din. Yttersålen er laget av slitesterk gummi, som også går opp over tærne for ekstra slitestyrke. 

MATERIALET

Stofet på toppen av foten er laget med Thermo Fit-teknologi, som gir en klembar passform og reduserer risikoen av< span class="JsGRdQ white-space-prewrap"> skrubb. Termo-teknologi er en spesiell veveteknikk med termolimte sømmer, som også transporterer fuktighet lettere i skoen. Skoen er designet for å ha god ventilasjon for å holde føttene kjølige under spillet.

Selv pløsen er tilpasset slik at skoen puster bedre gjennom Breath-tungeteknologien.

BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22V 2022

- Paquito Navarros valg

Hack Hybrid Fly 22V er WPT-kongen Paquito Navarros valg av konkurransesko. De skiller seg ut med sin sokkelignende passform og raske såler.  

DEMPING

Også her har Bullpadel brukt sine beste teknologier EVA og phylon som et stabiliseringssystem og dempingsteknologi for å unngå forstuinger og støt og gir bedre støtte. Foten holdes godt på plass med hælstabilisatoren og tærne er ekstra forsterket ettersom sålen hever seg litt foran.

SULAN

Siden skoen er laget spesielt for padel, er baksiden av sålen utstyrt med en FLY-komponent med sidebevegelse . Det er en såle som er spesialdesignet for padelspillerens typiske bevegelsesmønster. Også her er sålen beriket med rotox-systemet med hybridsåle som gir perfekt grep på alle underlag, både det litt eldre kunstgresset med mye sand og de nye mondi-teppene med betydelig mindre sand. Halve sålen er fiskebeinsmønstret mens den andre er litt "besatt" med prikker. Ortholite® innersåle.

MATERIALET

Stofet er vevd med thermofit-teknologi, som eliminerer sømmer for en bedre passform og reduserer risikoen for gnagsår. Dette gjør også at skoene føles lette og puster godt.

Hack Hybrid Fly 22V har en sokklignende design som gir ankelområdet meget god støtte.