Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME15

BLAND DET OPP: NUTRIBULLET OG MAGICBULLET

MIX IT UP: NUTRIBULLET & MAGICBULLET

Julia Gustafsson |

 Det er ikke for ingenting at Nutribullet og Magicbullet har solgt over 55 millioner solgte enheter over hele verden. Men hva er egentlig forskjellen mellom de to?

Les nedenfor for å finne hvilken som passer dine behov best!

MagicBuller er et mer økonomisk alternativ for de som hovedsakelig planlegger å lage individuelle porsjoner. Viktig å vite er at den ikke er kraftig nok til å blande is. 

Blanderen har en 200 watts motor, perfekt for å male kaffebønner, lage smoothies eller pesto. Ikke undervurder MagicBullet for den lave prisen - den er utrolig slitesterk og vil være med deg lenge på kjøkkenet. 

Litt dyrere enn MagicBullet, men utrolig kraftig og kan blande alt, inkludert is og andre tøffe ingredienser med sin 900 watt motor. 

NutriBullet er tilgjengelig i 12 flotte farger og står stødig på kjøkkenbenken med sugeføttene. Den rommer også opptil 9,5 dl.  

Både MagicBullet og NutriBullet  tåler oppvaskmaskin. Vær oppmerksom på at kopper og tilbehør skal vaskes på øverste hylle i oppvaskmaskinen, mens knivblader bør vaskes for hånd og Bullet-maskinen tørkes ren.

Både NutriBullet og MagicBullet gjør det enkelt og morsomt å forsyne deg med frukt og grønnsaker. Med Flip-Top-lokkene kan du også ta smoothien med deg på farten, og du gjør matlagingen hjemme mer effektiv. 

  MagicBullet NutriBullet
Pris 1095 SEK 1595–1895 SEK
Watt 200 watt 900 watt
Koppstørrelse  3,5 dl - 5 dl 7 dl - 9.5 dl
Tilbehør 2 kopper, 2 kobberringer, 2 lokk og 1 to-go lokk.  2 beholdere á 900 ml, 2 kobberringer, 2 kantringer med håndtak, 2 to-go lokk. 

SMOOTHIE-INSPIRASJON: 

For å øke immunforsvaret: 

1 banan
1 1/2 dl frossen mango
1 ss gurkemeie
1 kryddermål sort pepper eller chilipepper
Havremelk
Sitron

Denne krydrede smoothien er, i tillegg til betennelsesdempende, også beskyttende og hemmer utviklingen av forkjølelse. 

Restitusjonsgodteri etter trening:

1 bane
1 dl havregryn
1 dl kvarg
4 dl havremelk
1 ss kakao
Topp med blåbær og kokos

Etter treningsøkten er det greit å fylle på med karbohydrater og proteiner for å få fart på restitusjonen og gi kroppen de rette byggesteinene for å bli sterkere.