Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME15

RACKEN VERDENS BESTE DAMER LEKER MED

RACKEN VÄRLDENS BÄSTA DAMER SPELAR MED

Julia Gustafsson |

1. Ariana Sanchez - Head Graphene 360+ Alpha Motion< /strong>
 

Verdens nummer én har valgt Head Alpha Motion - En lettere og mykere versjon av Alpha Pro, som gjør racketen litt lettere å håndtere. 

Den er dråpeformet med ekstremt høy balanse, noe som gir en fin balanse mellom fart og kontroll i slagene. Slagoverflaten er glatt og består av en blanding av både karbonfiber og glassfiber. Alpha Motion er også Graphene 360+, som gir økt komfort og kontroll og reduserer vibrasjoner når du treffer ballen. 

Power Foam-kjernen gir mer kraft og treffflatens sweet spot forstørres gjennom teknologien og plasseringen på boregrepene. Raketten er også omgitt av et Anti-Shock Skin som øker holdbarheten til racketen og beskytter mot riper. 

 Skjema Slipp
Vekt 355–375 gram
Saldo Middels høy
Kjerne Power Foam
Treff overflate Rivet
Primær eiendom

Kontroll/Strøm

2. Paula Josemaria Martin - Head Delta Motion< /div>
Head Delta Motion 2022 er en lettere versjon av Delta Pro, som er godt egnet for de som ønsker å forebygge arm- og håndleddsskader.  Delta Motion er også litt mykere og har en forstørret sweetspot, som gjør den enda mer skånsom. 
Padelracketen er utstyrt med Graphene 360+, som er et materiale som forbedrer racketens evne til å redusere vibrasjoner og gir en finere trefffølelse. Graphene 360+-materialet gir også bedre kontroll sammenlignet med forrige versjon av denne racketen.

Head Delta Motion 2022 er også utstyrt med Heads nye Auxetic-System som er en nyutviklet teknologi som reduserer vibrasjoner .
 Skjema Diamant
Vekt 350–370 gram
Saldo Middels høy
Kjerne Power Foam
Treff overflate Rivet
Primær eiendom

Strøm

3. Alejandra Salazar - Bullpadel Flow W 2022< /div>
 

Bullpadel Flow W 2022 Racketen veier betydelig mindre enn andre racketer i PRO LINE-serien, noe som gjør den egnet for spillere som av ulike grunner er ute etter en lettere racket uten å gi avkall på andre spilleegenskaper. 

Rackettens ytre kjerne består av en ny blanding mellom karbonfiber og glassfiber kalt Fibrix. Det er en mer spenstig overflate enn de som kun er laget av karbonfiber. Kjernen består av Multievan Adaptia, som tilpasser seg avhengig av om spillet er raskt eller tregt. Dette betyr at racketen gir kraft til offensivt hardt spill og for langsomme baller gir den kontroll.

Når det gjelder treffflaten til racketen, er den kronet med en ru overflate, et såkalt 3D-korn, som bidrar til økt spinn i ballen under skivede skudd. Hybridformen og den middels balansen gjør at racketen føles glatt i hånden.

 Skjema Hybrid
Vekt 345–360 gram
Saldo Middels høy
Kjerne Adaptia
Treff overflate Røft
Primær eiendom

Kontroll/Strøm

4. Gemma Triay - Bullpadel Elite W
 

Elite W 2022 er en dråpeformet racket med god balanse mellom fart og kontroll. Slagflaten i det nye elastiske materialet Fibrix, som er en blanding av karbonfiber og glassfiber, gir den også en god blanding av fart og kontroll.

Racketens kjerne er en MultiEva, en kjerne med forskjellige lag bestående av forskjellige tettheter for en mer allsidig opplevelse på banen. 

Denne racketen er beregnet for spillere på avansert nivå, med sitt elastiske materiale og middels balanse, som lar deg gi alt i kraftskuddene dine mens du kontrollerer ballen perfekt.

 Skjema Slipp
Vekt 345–365 gram
Saldo Middels høy
Kjerne MultiEva
Treff overflate Glatt
Primær eiendom

Kontroll/Strøm

5. Bea Gonzalez - Starvie Astrum Eris
Starvie Astrum Eris har en ramme laget av Gold Carbon 3K, for enda bedre holdbarhet. Racketen har en rund form og sentrert sweetspot, noe som gjør racketen ekstra tilgivende. I tillegg har racketen et Star Balance System som sitter i nakken på racketen og gir en perfekt balanse og stabilitet.
Overflaten på racketen har 3D-struktur, Full Plane Effect, som hjelper deg å få mer presisjon og vekt i hvert slag. Sweetspot består av to lag karbonfiber: Carbon Colors 3K + Carbon 3K, som dels gjør racketen mer slitesterk, men det har også effekt i skuddene i kombinasjon med den myke kjernen: Rubber Density Soft V30. Hard overflate i kombinasjon med myk kjerne bidrar til mye kraft i slagene. Kjernen er også utviklet for å gi enklere fartshåndtering av ballen og også enklere utførelse av hvert slag. 
 Skjema Runde
Vekt 350–385 gram
Saldo Middels høy
Kjerne
Rubber Density Soft V30
Treff overflate Struktur
Primær eiendom

Strøm