Trustpilot 4.7/5 arvosanassa

Ilmainen toimitus yli 80 Euro

Ilmaiset vaihdot

13% alennus kaikista normaalihinnoista

WELCOME15

BYGGET BANDEJAN

DEN UPPBYGGANDE BANDEJAN

Julia Gustafsson |

I Andreas Johanssons vlogg "Bandejan som ingen snakker om, men som er like viktig " han snakker om en av de mer undervurderte kampene, nemlig; Den løse bandeja.

Å kunne variere bandejaen fra en tung og lav bandeja i hjørnet til en kort og løs en midt på banen gjør at motstanderen stadig tviler på hva som kommer. Det er hovedsakelig to verdensstjerner som har bygget både karrieren og spillet sitt på dette slaget, og de er ingen ringere enn Franco "Stupa" Stupaczuk og Pablo Lima

For å treffe det optimale oppbyggingsopplegget, kreves et høyt balltreff i kombinasjon med en kort ballbane for å sikre at det andre spretten dør på bakglasset. Det passer etter at vi presser motstanderen vår eller får dem til å snike seg frem forbi servelinjen. Når vi så legger vår korte og løse bandeja i midten, tvinger vi motstanderne til å stikke av fra sin grunnposisjon, noe som gir en gylden posisjon for å bygge opp scoringen. Det er viktig at ballen finner midten mellom spillerne slik at motstanderen ikke har en sjanse til å få ballen foran seg og involvere seg. Merk at senteret alltid beveger seg i padel avhengig av hvor motstanden er plassert. 

Risikoen med skuddet er at det kommer for nært det bakre glasset med for høyt sprett, som i stedet skaper en kontringsposisjon for motstanderne. Ballen må slås flatt for å minimere spinn, slik at den dør nærmere glasset bak og gjør det vanskeligere å komme seg bak. 

Lykke til i neste padelkamp!