Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

Babolat Viper Juan Lebrón 2023 - HVA ER NYTT?

Babolat Viper Juan Lebrón 2023 - WHAT´S NEW?

Julia Gustafsson |

Babolat Viper Juan Lebrón 2023 

Kjerne: 38 mm
Ramme: Karbonfiber
Flate: < /strong> 12K karbonfiber
Form: Diamant
Saldo:< /strong > Topptung (270 mm)
Vekt: 365 gram (+/- 10 gram)

Kjernen - BLACK EVA
Kjernen i racketen består av en solid stiv kjerne for maksimal kraft når du treffer ballen. For harde treff som smash, reagerer kjernen raskt og sender ballen ut med stor fart.

Overflate - 12K KARBONFIBER
Sammenlignet med Lebrons forrige modell består denne stativets treffflate av et 40 % tykkere karbonlag. Resultatet er en ekstra stiv treffflate for dominerende eksplosivitet i slagene.

3D-SPIN
Sammenlignet med andre Babolat-modeller har Viper Juan Lebrón en ekstra grov overflate for maksimalt grep på ballen. Et ribbet mønster og en grovkornet sandpapiroverflate gir høyest mulig spinneeffekt.

HPS-TEKNOLOGI
Alle toppmodeller fra Babolat er designet med HPS-teknologi, som betyr at hullene i racketen er strategisk plassert og tilpasset formen på racketen . Denne spesielle modellen har to ekstra hull boret i bunnen av stativet for å kompensere for stivhet. 

VIBRASORB SYSTEM2
Siden før har Babolat implementert et dempesystem for å minimere vibrasjoner i racketen som kan føre til skader. Med nytt oppdatert Vibrasorb System2  reduseres vibrasjonen ytterligere for å gi mer følelse, økt komfort og mindre støt i slagene.

En annen nyhet er muligheten til å fjerne og erstatte håndleddsstroppen på racketen. Uansett om du vil bytte farge eller legge den i vaskemaskinen, tar det ikke mer enn noen sekunder å ta av eller sette på en ny.