Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

BULLPADEL FLOW W 2022

BULLPADEL FLOW W 2022

Julia Gustafsson |

8v
BULLPADEL FLOW W 2022
Alejandra Salazars konkurranseracket
< /span>

Form: Hybrid

Ramme: 100 % karbonrør

Overflate:Fibrix

Overflate: 3D korn

Profil:38 mm

Saldo: Gjennomsnitt

Vekt:345–360 g

Bullpadel Flow 2022 er Alejandra Salazars konkurranseracket. Racketen veier betydelig mindre enn andre racketer i PRO LINE-serien, noe som gjør den egnet for spillere som av ulike årsaker er på jakt etter en lettere racket uten å gi avkall på andre spilleegenskaper. En lettere racket anbefales også for de som har problemer med albuen eller som har en tendens til å "padle albue".

Teknikker & materiale

Fibrix: Rackettens ytre kjerne består av en ny blanding mellom karbonfiber og glassfiber kalt Fibrix. Det er en mer spenstig overflate enn de som kun er karbonfiber.

Adaptia-kjerne: Multievan består av et materiale med ulike tettheter som tilpasser seg avhengig av om spillet er raskt eller sakte. Dette betyr at racketen gir kraft til offensivt hardt spill og for langsomme baller gir den kontroll.

Bullpadel Flow W 2022 har også Vibradrive; et vibrasjonsdempende system som består av et silikonmateriale som sitter langs akselen.

Når det gjelder treffflaten til racketen, er den kronet med en ru overflate, en såkalt 3D-grain, som bidrar til økt spinn i ballen under sliced ​​shots.

Hybridformen og den middels balansen gjør at racketen føles jevn i hånden.

Hvem passer Bullpadel Flow W 2022 for?

Flowen er skånsom å leke med, noe som gjør at den passer både dyktig mosjonist og den profesjonelle konkurransespilleren.

Bullpadel har nå sluppet den svenske Padel Open-versjonen av modellen i Limited Edition: Bullpadel Flow SPO Limited Edition 2022< / a>

< /span>