Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

Her finner du alt om grep & grunnleggende viklinger!

Här hittar du allt om grepp & grundlindor!

Julia Gustafsson |

Selv om vi alle foretrekker forskjellige grep på våre padelracketer< / a> så er det noen grepstriks for å optimalisere spillet ditt og forhindre skader.

Universalgrepet, et grep som kan brukes i alle sammenhenger uten behov for å skifte grep mellom slagene. Universalgrepet er et hammergrep langt nede på skaftet hvor racketens profil er rettet mot klokken 12 i hånden. Langfingeren møter tommelen og pekefingeren griper høyt som en krok over. Dette grepet er egnet for nybegynnere så vel som profesjonelle spillere. Grepet bør læres fra start slik atspillere som ennå ikke kan teknikken ikke pådrar seg skader.

Nedenfor utdyper vi temaet «grep» og hva du bør vurdere for å optimaliserepaddelspillet ditt. Først ut: Grundlindor;

GRUNDLINDA

Det vil si vinden som allerede er på racketen din når du kjøper den. Denne svøpet bør alltid dekkes med en oversvøp for å beskytte den og bevare holdbarheten. Du kan også bytte ut bunnen med en annen for å redusere vibrasjoner og støt eller hvorfor ikke bare endre mønsteret i bunnen for forskjellig ergonomi.

FORSLAG TIL GRUNNLINJER:

En jevn vikling er standard som grunnvikling på racketen, men så er det modellene som allerede har Hesacore-grep når du kjøper den, for eksempel; Bullpadel Vertex 03.< /a>

HESACORE < /a>

Hesacore er en grunnleggende spole laget av gummi. Grepet har et mønster som gjør at du sklir mindre og gir deg tettere kontakt med racketen. Dens mest kjente funksjon er at den forhindrer støt og vibrasjoner som kan oppstå i forbindelse med slag. Hesacore finnes i to ulike varianter; den hvite som har et grovt litt tykkere mønster og den rosa som er litt tynnere.

NOENE

Noenes patenterte basevind har blitt en livredder for mange padelspillere. Den fjerner 98 % av vibrasjonene som oppstår når man treffer ballen gjennom dens molekylære struktur som absorberer støtene, dette forhindrer at mikrotraumaet oppstår i musklene. Lindan er også utviklet sammen med og kvalitetssikret av selveste Fernando "Bela" Belasteguin. Vinderen har lang levetid, den kantil og med byttes mellom racketer da den er beskyttet av en overtrekker.

Vil du ha flere tips om bedre grep og padelomslag? Les også:

Her finner du alt om grep & øvre lend!

Her finner du tips om grepsforbedrer