Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

NYHETER! WINDAHL / YANGUAS / TAPIA

NYHETER! WINDAHL / YANGUAS / TAPIA

Julia Gustafsson |

2023 har en sterk start med nye kolleksjoner fra flere av merkene. 
Hvilke racketer spiller stjernene med, og hva kjennetegner de?
Først ut: Den største nyheten, Heads nye oppkjøp; Daniel Windahl:


En rund padelracket med en forstørret sweetspot ("Massive Sweetspot"-teknologi) som tilfører en balansert blanding av fart, følelse og veldig god kontroll. Kjernen er et litt hardere Power Foam, som tilfører god kraft til de offensive skuddene.

Gravity Pros treffflate har strategisk plasserte borehull og den nye konstruksjonen "Auxentic" som gir en god følelse i racketen ettersom den forbedrer racketens tyngdepunkt og bidrar til å generere god fart i skuddene.

Slagflaten på racketen er laget av grafen, som er en blanding mellom karbon og glassfiber. Blandingen gir et tilgivende og behagelig balltreff med bedre kontroll sammenlignet med forrige utgave. Videre er treffflaten utstyrt med «Extreme Spin», som er en rillet struktur med mål om å øke spinn og spinn i skuddene. 
Racketen er skånsom mot armen og håndleddet med sin "smart bridge-teknologi" som reduserer vibrasjoner og støt. 

 
Mike Yanguas valg av racket!
Karakterisert av sin diamantform og Prisma-ramme somtil 90 % reduserer kontaktområdet mellom stativet og skadelige overflater som glassveggene eller gitteret, samt 10 % redusert luftmotstand, noe som gir en jevn og lettmanøvrbar racket.

Slagflaten består av en serie buede linjer, en såkalt "Slice texture", som gir et godt grep på ballen når du treffer ballen. 

Denne modellen er en vinterutgave; En mykere modell anbefalt ved lave temperaturer opp til 25
ºC. Racketen har også et lengre grep enn vanlige padelracketer for å gi spilleren mer komfort og som er bra for de spillerne som bruker en dobbeltgrepsbackhand. 
Nyhet for i år er "Wing Deffuser" - de utvidede borehullene designet for å gjøre luftstrømmen gjennom rackethalsen tilgjengelig på best mulig måte.

2023-modellen er produsert i samme form med samme kjerne (HR3) og struktur som forrige utgave. Imidlertid er årets racket laget med en betydelig stivere overflate, en 18k kufiber.
Racketen har fortsatt den omvendte V-broen mellom håndtaket og treffflaten, noe som ytterligere forbedrer kontrollen og presisjonen til racketen.
Racketen har også det avanserte antivibrasjonssystemet AVS integrert, som reduserer vibrasjonene som oppstår når man treffer ballen og er derfor skånsommere mot albuen og underarmen.
< br>I motsetning til noen andre merker som spiller Nox sitt pro-team på umodifiserte racketer direkte fra Nox sin vanlige kolleksjon. Du kan derfor oppleve den samme følelsen på banen som Agustín Tapia gjør under en WPT-kamp.

WINDAHL TAPIA YANGUAS
Eiendom Kontroll Kontroll/Strøm Strøm
Shape Runde Slipp Diamant
Saldo Gjennomsnitt Gjennomsnitt Høy
Vekt 360–375 gram
360–375 gram
345–370 gram
Overflate Grafen (karbonfiber/glassfiber) 18K karbonfiber 12K karbon
Kjerne Middels hard EVA HR3 (hard) Hård
Struktur Ja Ja Ja