Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

VI TESTER RACKETTENE TIL PROFENE

VI TESTAR PROFFSENS RACKETAR

Julia Gustafsson |

Ongoal sammen med Andreas Johansson, Simon Dahlgren, Adam Gustafsson og Julia Gustafsson tester racketene til verdensspillerne. Det er ærlige tanker og grublerier som gir både ris og ros om stjernenes våpen. Alt for at du skal få en så god følelse og forståelse som mulig for hver toppspillers individuelle preferanser i en racket. 
float
Racket-håndleddsstroppen er en slik variant som du må spinne for å feste rundt håndleddet. Det er en uvanlig lett racket, men har fortsatt en tyngde på toppen, noe som ikke er overraskende med tanke på Stupas berømte håndledd. På baksiden av banen gir det en katapultfølelse, spesielt foran glass. Ballen får mye hjelp med farten fra racketen kombinert med et mykt og behagelig treff. Foran nettet kjenner du ballen godt i både underlag og kjerne, i motsetning til med en hardere racket. Du får ikke den samme støtten fra Electran som du får med en stivere racket. Det er en fin og lettspillbar racket og Andreas er overrasket over hvor allround den er og hvor mye hjelp du får av racketen samtidig som den er myk, tilgivende og lett. Den store, milde sweetspot gjør racketen egnet for et bredere publikum til tross for at den blir spilt av en av verdens beste og mektigste spillere; Stupa.
 
Saldo Gjennomsnitt Skjema Hybrid Ytre kjerne 15K karbon Indre kjerne Svart Eva Soft HR Ramme 100 % karbon

Denne splitter nye modellen i Sanyos linje, som er litt lettere å spille og har en lettere vekt enn forgjengeren: Siux Diablo Revolution II "Sanyo" Pro 2023

Hvis du sammenligner det med Stupas racket ovenfor, er det slett ikke den samme katapulteffekten i slagene, men du må skape kraften selv. De er veldig forskjellige racketer, men både Simon og Andreas er enige om at Stupas Electra er lettere å spille enn Diablo Air. Diablo er så lett at den passer for den nyfrelste skaren av padelspillere og de som ønsker og trenger å trene mer teknikk.
 
Saldo Gjennomsnitt Skjema Hybrid Ramme 100 % karbon Indre kjerne EVA Ytre kjerne 24K karbon

 

< strong>ADIDAS METALBONE HRD 3.2 2023

Ale Galans våpen. Den første følelsen er at den føles stor i hånden med det kraftige rackethodet. Balansen er nær hånden takket være konstruksjonen i rackethjertet.
På denne racketen kan du legge til og fjerne vekt som du ønsker. 
Racketen gir mye fart, men samtidig en følelse av kontroll og til tross for hardheten er balltreffet skånsomt. «Det føles trygt i neven!»
I volleyballspillet er det lett å holde rackethodet opp, noe som bidrar til en bedre teknikk med ett håndledd opp. Metalbone HRD passer for en litt mindre målgruppe ved at den ikke har en like sjenerøs sweet spot. Du bør være en erfaren padelspiller som streber etter å ta større steg på et avansert nivå.
Saldo Høy Skjema Diamant Spillertype Pro Indre kjerne Eva High Memory Ytre kjerne Karbonaluminisert
Nervøst tester Andreas og Simon Babolat-racketen som Lebron var med på å produsere. Etter å ha testet racketen med litt overhead, sier Andreas:
"Det er som en villhest" og refererer deretter til racketens hastighet. 
Racketen gir overraskende god følelse og føles stabil i neven til tross for stivheten. Det føles tungt i hånden, da rackethjertet er litt smalere og formen er bred i toppen, noe som skaper en mer topptung balanse. Har du tendenser til sensasjoner i arm og håndledd, er det ikke en racket å anbefale. Designet er disco med sin fargerike og glitrende overflate utsmykket med en ulv i søte flekken (El lobo).
Bulestøtet er veldig hardt, men hjelper likevel med ekstra hastighet og minimerer både støt og vibrasjoner godt. Den lager mye støy for hvert balltreff og den minner litt om Simon Vasquez-racketen. Babolat Viper passer for den avanserte "store penger" og aggressive konkurransespilleren med meget god teknikk.
 
Saldo Høy Skjema Diamant Kjerne Vanskelig Overflate 12K karbonfiber
Et mer lettspillende alternativ til Lebrons racket. Racketen er lettere, treffflaten er mykere og mer tilgivende og balansen er lavere. Racketen bidrar godt med fart og passer for de som har spilt en stund slik at du kan bruke materialet maksimalt. Andreas anbefaler å legge til en ekstra spole eller en hesacore for å redusere støt og vibrasjoner. 
Saldo Gjennomsnitt Skjema Hybrid Ytre kjerne 16K karbon Indre kjerne X-EVA
Juan Tellos konkurranseracket som også spilles av Chingotto og den svenske SPT-spilleren Adam Gustafsson. Racketen er kraftig, relativ stiv og er en ekstremt populær racket. Den grunnleggende balansen til racketen oppleves ikke som høy for å være en diamantformet racket, og likeledes kan denne modellen justeres gjennom folder på rammen og skaftknotten avhengig av preferanser. Det er en offensiv, lettmanøvrbar hastighetsracket som passer for spillere som bruker mye slipp, spinn og håndledd i sine slag.
Saldo Høy Skjema Diamant Ytre kjerne XT Carbon 12K Inner Core MultiEva
Den runde versjonen av modellen over med samme kjerne og overflate. Control er mer skånsom med sin lave balanse og også her kan du velge om du vil beholde toppvektene og hesacore som følger med racketen. Racketen føles stabil i hånden da rammen er godt integrert i rackethjertet og treffflaten.  Racketten er mer allround enn den diamantformede, og for den defensive spilleren som foretrekker å bestemme taktisk fremfor makt, er den en tryllestav. Passer for de som har spilt lenge eller konkurrerende spillere. Chingotto er et bevis på at du ikke trenger å være hardtslående og bare leve på kraften din for å nyte en racket som denne, men racketen krever likevel at du har en viss teknikk for å få mest mulig ut av den. 
Saldo Lav Skjema Runde Ytre kjerne XT Carbon 12K Indre kjerne MultiEva
Coellos valg av racket. En mykere racket som gir mye fart i hvert slag.
"En ekte hammer" - En kraftig og tung racket i hånden som ikke passer for den med sensasjoner i arm og håndledd. Racketten er stiv og passer den hardtslående offensive spilleren. Modellens balanse gir mye uttelling i utgivelsen din, og akkurat som "loco Coello" letter den å treffe hvor som helst på banen. Er du en "superpanger" og ser etter mye fart som vil ha det gøy med overhead, er dette racketen for deg!
 
Saldo Høy Skjema Diamant Kjerne Power Foam Overflate
Auxetic