Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

RACKEN VERDENS BESTE HERRE LEKER MED

RACKEN VÄRLDENS BÄSTA HERRAR SPELAR MED

Julia Gustafsson |

1. Ale Galan – Adidas Metalbone HRD 3.1 2022

Verdens beste spillere ønsket en stivere racket. Adidas utviklet derfor en med en betydelig hardere kjerne, en Eva High Memory, enn originalmodellen. Det er samme type kjerne som også finnes i Adidas Adipower 3.1 og Adidas Adipower CTRL 3.1.

Fordelene er mange; Racketen har en ru overflate, en spin-blade-teknologi, permanent aluminisert karbonfiber som gir bitt i bandejas og viboraer. På samme måte kan racketens balanse og vekt justeres fullstendig til spillerens preferanser med de eksterne vektene. Raketten har en vekt på 345-360 gram uten de ekstra vektene. 
Metalbone HRD 3.1 2022 er også forsterket med åttekantet karbonfiber på toppen og halsen, Octagonal Structure, for å gi en stivere og mer stabil følelse og mer fart i skuddene. Likeledes er den forsterket på utsatte punkter med strukturell forsterkning, for lengre holdbarhet. 
Hvis du er en offensiv spiller, vil du sette pris på det eksplosive balltreffet. Racketen er også stabil fra bakglass hvor den tilbyr stabile og kraftige grunnskudd. Racketen krever imidlertid en mer erfaren og teknisk spiller for mer teknisk krevende skudd som drops og lobber. På samme måte blir du straffet direkte for treff utenfor sweet-spot. 
Skjema Diamant
Vekt 345–360 gram
Saldo Middels høy
Kjerne Eva High Memory
Treff overflate Struktur
Primær eiendom

Strøm

2. Juan Lebron - Babolat Viper Technical

Juan Lebron var bare en ung kvalifiseringsspiller da han ble sponset av Babolat i 2017. Konkurranseracketen hans; Viper Technical!

Viper Technicals kjerne, X-Eva, er laget av tre EVA-lag. De to ytterste lagene er stive, noe som gir et sterkere slag. Det indre laget er mer fleksibelt og mykt og dermed får du rask restitusjon.

Overflaten har en grov struktur, et 3D-spinn, som gir ballen både spinn og kontroll. 

Racketens hull er strategisk plassert og boret i et "Holes Pattern System" som optimerer kraftoverføring og presisjon i skuddene. 

For best holdbarhet og holdbarhet er både overflate og ramme laget av karbonfiber.

Skjema Diamant
Vekt 355–375 gram
Saldo Høy
Kjerne X-EVA
Treff overflate Struktur
Primær eiendom

Strøm

3. Agustin Tapia - Nox AT10 Genius 18K 2022< /a>

 

Tapia har vært lojal mot Nox så lenge vi kan huske. For 2022 har han valgt et litt stivere våpen enn tidligere år – selv om kjernen og formen er den samme. Kjernen er en HR3 og overflaten er omtrent sandpapiraktig. Slagflaten består derimot av 18K karbonfiber, som er en av de mer stive overflatene. Racketen beholder fortsatt den omvendte V-broen mellom håndtaket og ansiktet, noe som forbedrer kontrollen og presisjonen i racketen ytterligere. Raketten har også det avanserte antivibrasjonssystemet AVS integrert, som reduserer vibrasjonene som oppstår når man treffer ballen og er derfor skånsommere for albuen og underarmen.

Alle Nox-ambassadører, som Tapia, spill med umodifiserte racketer direkte fra Nox sin vanlige samling. Du kan derfor oppleve den samme følelsen på banen som Agustín Tapia gjør under en WPT-kamp.
 

Skjema Slipp
Vekt 360–375 gram
Saldo Middels høy
Kjerne Eva HR3
Treff overflate Sandpapir
Primær eiendom

Kontroll/Strøm

4. Sanyo Guierrez - Siux Sanyo

 

Argentineren, som for tiden er rangert som 3. i verden, har signert for tre sesonger med Siux – som Sanyo selv beskriver som et av verdens mest innovative merker.
Siux Black Edition Limited 12K er en allsidig padelracket utviklet for å gi den perfekte balansen mellom kraft og kontroll.

Den begrensede utgaven som kom først er kun tilgjengelig i 1500 eksemplarer, men ved slutten av 2022 er standarden versjonen vil bli utgitt, med samme spesifikasjoner som den begrensede. Racketen skiller seg ut med sin hybridform kombinert med en 100 % karbon dobbelrørramme. Ansiktet består av 12K karbonfiber – Et materiale som øker motstanden og holdbarheten til overflaten, i tillegg til å generere spektakulær kraft i skuddene.

Den har en middels balanse og relativt lav vekt, noe som øker håndteringen og bevegelsesfrihet for spilleren. Racketen er i hybridform, noe som bidrar til et bredt sweetspot og optimal komfortfølelse, uavhengig av ballhastighet og kraft. 

Kjernen; en svart EVA High Recovery gummi med middels tetthet, som øker restitusjonshastigheten etter hvert slag. Kjernen demper også vibrasjoner forårsaket av høye støt. 
Skjema Hybrid
Saldo Middels høy
Kjerne Svart Eva Rubber
Treff overflate Strebe
Primær eiendom

Kontroll/Strøm

5. Paquito Navarro - Bullpadel Hack 02 2022

Show king Paquitos racket, Bullpadel Hack 03 2022, har igjen gått tilbake til å være diamantformet etter en sving som en hybrid form. Det gjør racketen litt mer avansert ettersom sweetspot blir mindre og sitter høyere på racketen. Når du treffer ballen, belønner du spilleren med ekstrem hastighet.

Air react Channel,  strukturen i rackethalsen gir stabilitet og mer effektiv respons på angrepsskudd. Overflaten består av karbonfibermaterialet Tricarbon og kjernen er av Adaptia Multieva. Med raske baller får du fart og med sakte spill gir racketen deg kontroll.

Du kan også justere racketens vekt og balanse ved å ta på  Protector Custom Weight eller bruk Grip Custom Weight som er en utskiftbar bunnplugg med 5 eller 10 gram mer vekt enn standardpluggen.< /span >

Skjema Diamant
Vekt 365–375 gram
Saldo Høy
Kjerne
Adaptia Multieva
Treff overflate Glatt
Primær eiendom

Strøm