Trustpilot 4,7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 500 SEK

Gratis endringer

13 % rabatt på alle ord. priser

WELCOME15

PADEL TOURS SPANIA

PADELRESOR SPANIEN

Julia Gustafsson |

Sol, svømming og padell i overflod!

Et konsept som tok Sverige med storm allerede i 2017 da det kun ble gjort 34 000 registrerte padelbookinger. I dag, fem år senere, er tallet oppe i 540 000 (ifølge statistikk fra det svenske padelförbundet) og svenskene fortsetter å valfarte til padelmekka (les: Spania) årlig for å lære mer om sporten vi alle elsker. 

Spania omfavnet padel tilbake i 1974, i 2005 ble spiren til World Padel Tour grunnlagt, og i dag er padel den nest største sporten i landet, noe som gjør det til det naturlige reisemålet for å samle familien, vennegjengen og /eller kollegaer for en skikkelig padelfest ! 

Padelresor Spania

Også kjent som 'PRS', lansert i 2020 og spesialiserer seg på padelturer til Spania og Costa Del Sol - nærmere bestemt i områdene Malaga, Marbella og Estepona. Alle resortene er i toppklasse og du bor alltid i gangavstand til padel, overnatting, bading og avslapning. Noen av PRSs mest populære destinasjoner inkluderer et 5-stjerners hotell i Marbella og et luksuriøst leilighetsresort med utsikt over havet og fjellene i Estepona. Med en temperatur som sjelden er lavere enn 17 grader selv i vintermånedene, vil Costa Del Sol & PRS det optimale reisemålet hele året for alle som elsker padel og sol. 

PRS tilbyr skreddersydde turer helt etter kundenes ønsker. Alt
fra fly, transport, overnatting, busser (med erfaring fra World Padel Tour),
kampspill og opplevelser kan pakkes i en enkel
totalløsning. 

Ongoal sammen med Padel Travel Spain!

Ongoal innleder samarbeid med Padelresor Spania, som vi selvfølgelig ønsker å feire sammen med våre kunder. Når du bestiller reisen med Padelresor Spania, skriv inn koden "Ongoal" og du får 3 timer gratis kampspill på destinasjonen! Snart gleder vi oss også til å arrangere Ongoal-turer sammen med PRS! Mer informasjon om det kommer!