Trustpilot 4,7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 500 SEK

Gratis endringer

13 % rabatt på alle ord. priser

WELCOME15

Anmeldelse - ADIDAS METALBONE HRD 3.1 2022

Recension - ADIDAS METALBONE HRD 3.1 2022

Julia Gustafsson |

Laget sammen med og for verdens nummer én Ale Galan!
Ale Galan spiller mange WPT-arrangementer utendørs i varme temperaturer - noe som påvirker racketene. Adidas har derfor utviklet en racket med en betydelig hardere kjerne, en Eva High Memory, enn originalmodellen. Det er samme type kjerne som også finnes i Adidas Adipower 3.1 og Adidas Adipower CTRL 3.1.
Fordelene er mange; Racketen har en ru overflate, en spin-blade-teknologi, permanent aluminisert karbonfiber som gir bitt i bandejas og viboraer. På samme måte kan racketens balanse og vekt justeres fullstendig til spillerens preferanser med de eksterne vektene. Raketten har en vekt på 345-360 gram uten de ekstra vektene. 
Metalbone HRD 3.1 2022 er også forsterket med åttekantet karbonfiber på toppen og halsen, Octagonal Structure, for å gi en stivere og mer stabil følelse og mer fart i skuddene. Likeledes er den forsterket på utsatte punkter med strukturell forsterkning, for lengre holdbarhet. 
Hvis du er en offensiv spiller, vil du sette pris på det eksplosive balltreffet. Racketen er også stabil fra bakglass hvor den tilbyr stabile og kraftige grunnskudd. Racketen krever imidlertid en mer erfaren og teknisk spiller for mer teknisk krevende skudd som drops og lobber. På samme måte blir du straffet direkte for treff utenfor sweet-spot.