Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME15

Ongoal ønsker Andreas Johansson velkommen på laget!

Ongoal välkomnar Andreas Johansson till teamet!

Julia Gustafsson |

Andreas Johansson, også kjent som "Tranapadel.se" , har brukt et tiår på å gjøre Sveriges padel til det den er i dag. Han startet sin karriere som spiller og ble i beste fall rangert som nummer 6 i Sverige i 2017, deretter gikk han videre til å bli Sveriges mest suksessrike trener. Han har også ledet et oppdrag som assisterende landslagskaptein for både dame- og herrelaget (2018) og i dag trener han kontinuerlig landets beste senior- og juniorspillere.

Velkommen til teamet Ongoal, Andreas! Hvordan har det seg at du har valgt å samarbeide med oss?

Vi gjorde faktisk en jobb sammen for noen år siden (Blazepods) og fikk et veldig seriøst og godt bilde av Ongoal da, og det har festet seg. Nå var timingen riktig, vi har mange ideer om hva vi kan gjøre sammen, men fremfor alt har vi én ting til felles - vi elsker padel. 

Hva kjennetegner en virkelig god og lovende padelspiller for deg?

Å være lovende - Dedikert, lyttende, ydmyk og hardtarbeidende. For å bli virkelig god, bortsett fra de andre tingene, må du være komplett i alle dimensjoner av spillet – Mentalt, fysisk, taktisk og teknisk. Da er du virkelig god.

Hvordan legger du opp treningsøktene dine med spillerne dine? Hva er dine fokusområder og hvordan «velger» du ut de du jobber med?

I et arrangement er det viktig for meg at du utvikler både dine styrker og svakheter på de 4 ulike områdene (nevnt over). Jeg jobber med å være en så god trener som mulig på alle områder, men jeg støtter meg på spesialister for det fysiske og mentale og kollegaer rundt teknisk og taktisk for alltid å ha flere øyne på adepten. Arbeidet med spillerne er både morsommere og har større tyngde dersom man har flere trenere og ferdigheter i laget.

Velg og velg, skal vi jobbe godt sammen er det viktig for meg at vi er enige om verdier og prinsipper. Jeg pleier å si at spillerens mål (som vi setter sammen) er kontrakten vår, og da må spilleren stole på meg at det er jeg som leder det arbeidet – spilleren har imidlertid alltid det siste ordet. Det er ikke jeg som skal lykkes – men spilleren. Hvis vi har en "match" håndhilser vi og kjører. Timing kan også spille inn hvis jeg har tid til å sette inn for spilleren osv. 

Hva ser du mest frem til i 2023, og hva er målet ditt? For deg selv, for teamet ditt & for spillerne i laget individuelt.

For padel som bransje er det et tøffere år, og dette påvirker også oss som er dedikerte til sporten og ikke bare virksomheten til padel. Jeg vil føle at jeg ga alt og ikke tok noen snarveier med noen spillere i jakten på målet deres. Gi dem forutsetningene og den nødvendige coachingen for å lykkes. Personlig ønsker jeg å være på stedet så mye som mulig på konkurranser, men min viktigste jobb er før og etter. Jeg har ekstra fokus i år på læringsverktøy og videreutvikling innen mental trening. 

For spillerne har de alle sine forskjellige mål og delmål. Det har vært litt "sukkerbiteffekt" på herresiden med mange veldig flinke folk på samme sted så det er en morsom utfordring med å lede en gruppe men samtidig ikke miste individet og da også tjene på fra at noen av spillerne i laget har kommet godt på vei. Simon og Danne har en veldig viktig rolle – de vet hva som kreves og takket være det får vi hjelp til både gode forbilder og kulturen i gruppa. Utvikler selv for dem å bære det ansvaret. 
 

Hva kan seerne se frem til i de kommende vloggene dine om teknikker og taktikk?

En total åpenhet om hva jeg tror på og lærer bort – i vanlig rekkefølge. Vi satser på 1 til 2 episoder i måneden resten av året. 
Takk Andreas!
Andreas teknikk og taktikk-videologger!