Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

Anmeldelse - Bullpadel Elite W 2022 Gemma Triay

Recension - Bullpadel Elite W 2022 Gemma Triay

Julia Gustafsson |

BULL PADEL ELITE W
- Verdens nummer én Gemma Triays racketvalg. 
Den spanske World Padel Tour-stjernen og verdens nummer én Gemma Triay valgte å bytte racketsponsor fra Asics til Bullpadel for 2022-sesongen. 
Racketen skiller seg ut ved å være 15-25 gram lettere enn andre racketer i Pro Line-serien. Raketten består av det nye materialet Fibrix, som er en blanding mellom glass og karbonfiber og gir den perfekte blandingen av kraft og kontroll. 

Form: Tropisk form

Ramme:CarbonTube (100 % karbonfiber)

Overflate: Glatt

Overflate:Fibrix

Profil:38 mm

Saldo: Gjennomsnitt

Vekt:345–365 gram

TEKNIKK & MATERIAL

Elite W 2022 er en dråpeformet racket med god balanse mellom fart og kontroll. Slagflaten i det nye elastiske materialet Fibrix, som er en blanding av karbonfiber og glassfiber, gir den også en god blanding av fart og kontroll.

Racketens kjerne er en MultiEva, en kjerne med forskjellige lag bestående av forskjellige tettheter for en mer allsidig opplevelse på banen. Kjernen tilpasser seg spillet avhengig av spillerens svinghastighet samt hastigheten på ballen når den treffer racketen. 
Air React Channel gjør racketen stabil og jevn i hånden. Til tross for racketens lette vekt, er den også utstyrt med VibraDrive, Bullpadels vibrasjonsdempende system, noe som gjør den til den perfekte racketen for å forhindre padelalbue. 

Denne racketen er beregnet for spillere på avansert nivå, med sitt elastiske materiale og middels balanse, som lar deg gi alt i kraftskuddene dine mens du kontrollerer ballen perfekt.