Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

HER ER ADIDAS PADEL-SKOENE FOR 2022

HÄR ÄR ADIDAS PADELSKOR FÖR 2022

Julia Gustafsson |

Barricade M 2022 span>

Adidas Barricade M 2022 er tilgjengelig i fargene hvit/blå & sort/hvit og er i stor grad laget av resirkulert materiale.

Foten sitter som støpt inn i skoen gjennom det intuitive snøresystemet som holder pløsen nede i neoprenen så den passer til fotens form. Geofit-systemet gir optimal komfort og Bounce-mellomsålen kombinert med TPU-dekselet gir god demping og stabilitet selv på harde overflater.

Sålen er i et grovt fiskebeinsmønster, noe som gjør den egnet for padellek både innendørs og utendørs. Barricade M 2022 legnet for slankere føtter med lav bue.

Utmerket hvis du bruker mye tid på padelbanen!

Gamecourt M 2022

Gamecourt M 2022 er tilgjengelig i fargene hvit, hvit/svart & svart og er i stor grad laget av resirkulert materiale.

Det er en fin sko med polstret hæl for komfort og stabilitet. EVA, mellomsålen, gir god demping og har full kontakt med underlaget. Adiwear-sålen, en slitesterk såle i fiskebeinsmønster, gir perfekt grep på harde overflater.

Normal passform og egnet for sporadiske/ukentlige spillere.

Defiant Generation W 2022

Med sin sokklignende passform i lerret og i farger, med mål om å løfte konsekvensene av klimaendringer, vi finner Defiant Generation W 2022.

En lett og rask sko i slitesterkt canvasmateriale og rask Adiwear-såle som letter rotasjoner. Mellomsålen «Bounce» bidrar til kraft og har god demping for å unngå støt. Tåpartiet er også forsterket med Adituff, som forlenger skoens holdbarhet.

Defiant Generation W 2022 passer for smale føtter og er perfekt for de spillerne som bruker mye tid på banen.< /span>

Adizero Ubersonic 4 W

I likhet med modellen ovenfor har Adizero Ubersonic 4 W også en sokklignende passform og sitter komfortabelt på foten . Designet for å gjøre deg rask på banen med en elastisk overdel omsluttende og stabil hælskål for eksplosive spurter. Den er også forsterket internt for å stabilisere seg ved sidetrinn.

Sålen er en Lightstrike-mellomsåle som har en Adiwear-yttersåle med fiskebeinsmønster for å hindre deg i å skli rundt på banen .

Passer for både utendørs og innendørs spill og p legger til en litt smalere fot for de spillerne som bruker mye tid på banen.

Court Control M 2022

Court Control M 2022 er en lett sko med en luftig mesh-overdel og en godt dempende EVA-mellomsåle.< / span>

Yttersålen har et blandet mønster som passer godt til de nye Mondi-mattene.

Skoen passer både smale og brede føtter og passer for spillere som spiller en gang i uken. Tilgjengelig i fargen hvit/svart.

Avacourt W 2022

Avacourt er designet i henhold til ønskene til kvinnelige idrettsutøvere. Mellomsålen, Bounce Pro, gir god demping og Torsion System i TPU fordeler balansen mellom stabilitet og fleksibilitet.

Den øvre delen av modellen er laget av mesh, som gir foten stabilitet ved rask bevegelse og sidebevegelse .

Yttersålen er laget av et semi-transparent materiale og gir perfekt bitt i mondi matter.

God egnet for damer som tilbringer mye tid på padelbanen.