Trustpilot 4.7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

WINDAHL: "DET ER DERFOR JEG VALGTE: HEAD GRAVITY PRO"

WINDAHL: "DÄRFÖR VALDE JAG: HEAD GRAVITY PRO"

Julia Gustafsson |

Daniel Windahl snakker i Andreas Johanssons VLOG om hvorfor han valgte Gravity Pro:
For å velge et våpen i Heads utvalg av racketer, så Daniel på hver rackets egenskaper basert på et detaljnivå. Derfra klarte han å skille ut to deler som han holdt fast med; Gravity Pro og Speed ​​​​Pro.
Forskjellen mellom de to er at Gravity har en ru overflate, men Speed ​​​​Pro har en jevn. Det som avgjorde avgjørelsen var følelsen av ballkontakt, med Gravity var det ingen dum treff, og den har en veldig akselererende følelse på ballen. Gravity Pro er imidlertid en litt dummere racket i forhold til det Daniel tidligere har valgt å spille med, men det er det han selv føler kreves for at han skal kunne ta ytterligere steg i investeringen sin. 
Daniel sier: "Det skal flyte - Du skal ikke trenge å ta i så mye for å komme opp i fart. Jeg vil kunne jobbe mye med håndledd og finlir." Daniel er ikke minst kjent for sin tunge volley med mye spinn. Han «skrellerer løk», som Andreas sier det, betyr at han jobber rundt ballen og legger til mye spinn med håndleddet, noe som har veldig god effekt i en myk racket der ballen blir liggende lenger enn i en sløv racket. 
Daniels beste råd for ditt neste racketkjøp:
"Du må oppleve og føle god ballkontakt for å unngå en dum opplevelse av ballen"
Ytterligere fakta om racketen:
En rund padelracket med en forstørret sweetspot ("Massive Sweetspot"-teknologi) som tilfører en balansert blanding av fart, følelse og veldig god kontroll. Kjernen er et litt hardere Power Foam, som tilfører god kraft til de offensive skuddene.

Gravity Pros treffflate har strategisk plasserte borehull og den nye konstruksjonen "Auxentic" som gir en god følelse i racketen ettersom den forbedrer racketens tyngdepunkt og bidrar til å generere god fart i skuddene.

Slagflaten på racketen er laget av grafen, som er en blanding mellom karbon og glassfiber. Blandingen gir et tilgivende og behagelig balltreff med bedre kontroll sammenlignet med forrige utgave. Videre er treffflaten utstyrt med «Extreme Spin», som er en rillet struktur med mål om å øke spinn og spinn i skuddene. 
Racketen er skånsom mot armen og håndleddet med sin "smart bridge-teknologi" som reduserer vibrasjoner og støt.